ONLINE YOGA GODNAT KURSUS

START I DAG >>

Velkommen til dit beroligende Online Godnat Yoga Kursus, som vil transformere din søvn 🙏

Mit navn er Cathrine Koefoed - og jeg er din Yogalærer ❤️ Jeg guider dig trygt gennem groundende Yin Yoga samt lydhealende sovemeditationer (10.000+ downloads). 

Yogaklasserne vil styrke din fordøjelse, immunforsvaret og nattesøvnen – og du vil mærke, at klasserne vil gøre dig mere rolig, kærlig og nærværende. Alle kan deltage.

Kurset virker dybt beroligende på nervesystemet, hvilket modvirker stress, angst, tankemylder samt indre uro. Du vil opleve, at Yin Yoga, guidet meditation og åndedræts-øvelser har en transformerende effekt på krop, sind og sjæl. Du vil mærke, hvordan dit blodtryk sænkes, hjernecellerne fornyes, livsglæden øges og søvnen styrkes. Jeg glæder mig SÅ meget til at møde dig på yogamåtten ❤️ 

Yin Yoga ...

♥ Yin Yoga er en indre rejse.

♥ Yin Yoga strækker bindevævet, som er kroppens dybere lag, hvor smerter ofte sætter sig!

♥ Yin Yoga balancerer kroppens meridianbaner og chakraer

♥ Yin Yoga sætter gang i fordøjelse, udrensning og afgiftning på organniveau (TCM), øger iltoptagelse og blodcirkulation samt virker beroligende på nervesystemet.

♥ Yin Yoga mindsker stress og hjælper dig med at give slip på tankemylder, indre uro og svære følelser.

Yin Yoga er for alle, da yoga-stillingerne holdes i 3-5 minutter.

5 dejlige yogaklasser

Stræk dig glad, sund og rask!

Først og fremmest får du adgang til Begynder Yin (50 min.), hvor du bliver klogere på Yin Yoga, bindevæv, kinesisk medicin og meridianbaner.

Godnat Yin (30 min.)

Sov godt med Yin Yoga for alle kroppens meridianbaner. Vi har særligt fokus på GROUNDING, DE-STRESS og DETOX. Yogastillingerne virker beroligende, afstressende og mindsker uro i hele kroppen.

Wall Yin (15 min.)

Ro, nærvær og dybe stræk! Sov godt med Yin Yoga for alle kroppens meridianbaner. Yogastillingerne virker beroligende, afstressende og mindsker uro i benene. Du skal bruge en væg eller sengegavl.

Groundende Yin (30 min.)

Styrk kroppens naturlige fordøjelses-processer med Yin Yoga for mave og milt meridianerne. Vi har særligt fokus på GROUNDING. Yogastillingerne vil gøre dig mere rolig, nærværende og medfølende.

Detox Yin (30 min.)

Styrk kroppens naturlige udrensnings-processer med Yin Yoga for nyrer og blære meridianerne. Vi har særligt fokus på DETOX. Find livsglæden, mens du balancerer energiniveau, reproduktion, seksualitet og nattesøvn.

3 lydhealende sovemeditationer

10.000+ downloads ❤️

Sov dig glad, sund og rask!

Bodyscan Sovemeditation

Sov dig glad, sund og rask! Denne dejlige kropsscanning er helt fantastisk, hvis du gerne vil falde i søvn hurtigt og trygt. Har du problemer med at falde i søvn? Uro i kroppen? Tankemylder? Stress? Angst?

Meridian Nidra Sovemeditation

Meridian Nidra er en 20 minutters energihealende sovemeditation. Den bygger på traditionel kinesisk medicin, herunder kroppens 12 regulære meridianbaner. Vil du gerne lære, hvor dine meridianbaner løber i kroppen? Når du lytter, vil du mærke et healende flow gennem kroppens baner. 

Chakra Nidra Sovemeditation

Chakra Nidra er en 20 minutters energihealende sovemeditation. Den bygger på indisk yogafilosofi, herunder kroppens 7 chakra-energicentre. Alle energicentrene er forbundet til krop, sind og sjæl. Du vil få et kærligheds- og selvværdsboost. 

DIN INVESTERING ER DKK 450,-

Du kan betale i to rater, hvis du ønsker det! 

DU FÅR ... 

  • Adgang til 50 minutters Begynder Yin Yoga, hvor du bliver klogere på Yin Yoga, bindevæv, kinesisk medicin og meridianbaner.
  • 4x groundende og udrensende yogaklasser, som hedder Godnat Yin, Wall YinGroundende Yin og Detox Yin.
  • 3x lydhealende sovemeditationer, som hedder BODYSCAN, Meridian Nidra og Chakra Nidra ❤️ 

Sådan kommer du i gang

YOGA: Cathrine anbefaler, at du laver mindst 1-3 yogaklasser over en uge. Gentag dette over en længere periode for at få den fulde effekt. Du kan lave klasserne på alle tidspunkter af dagen (Morgen, middag og aften).

MEDITATION: Cathrine anbefaler, at du lytter til den samme sovemeditation over en uge. 

  • Uge 1: Lyt til Bodyscan hver aften. Prøv Begynder Yin (50 min.), når du har overskud til det.
  • Uge 2: Lyt til Meridian Nidra hver aften. Lav en af yogaklasserne, når du mærker lysten.
  • Uge 3: Lyt til Chakra Nidra hver aften. Lav en af yogaklasserne, når du mærker lysten.
  • Uge 4-12: Lyt til en valgfri sovemeditation hver anden eftermiddag eller aften. Du kan også lave en af yogaklasserne i stedet for at lytte til en sovemeditation.

DIN INVESTERING ER DKK 450,-

Du kan betale i to rater, hvis du ønsker det! 

JEG ER KLAR >>

Din Yogalærer ...

Cathrine Koefoed står bag Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers >>, som inspirerer over 100.000 månedlige følgere med sunde opskrifter samt indsigt om Yoga, meditation og mindfulness. Hun er kendt for eksotiske yogarejser til Zanzibar, Bali, Mexico, Sri Lanka, Thailand, Marokko, Sverige og Danmark.

"Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed." - Cathrine

Cathrine er certificeret Yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin, hvor kinesisk medicin og meridianer møder indisk ayurveda og prana. Heriblandt Yin Yoga Teacher Training hos Jo Phee, som er Cathrines personlige læremester. Cathrine er desuden certificeret Meditations- og Mindfulnesslærer. Hun har undervist siden 2013 og gør altid sit ypperste for at inspirere og have mennesket i fokus, så du er i trygge hænder. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med hendes egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind, har hun en naturlig psykologisk forståelse for mennesker. Cathrine har desuden studeret Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School samt Ernæring og Sundhed på Ankerhus.

Over 100+ fem-stjernede anmeldelser af Cathrines yogaundervisning og rost til skyerne på DR ❤️

“Forestil dig, at du ligger på en yogamåtte i det smukkeste yogatempel på et luksushotel midt i junglen. Du lytter til alle de mange, høje og nye lyde fra junglen, fra floden og så Cathrines varme stemme, som på fineste vis guider dig nænsomt gennem yogastillingerne. DET ER MAGISK! Det er velvære, balsam for krop, sjæl og sind, det er ro og tid til dig selv – langt væk fra hverdagens travlhed. Jeg vil på det varmeste anbefale Cathrines yogarejser til alle – rutinerede som nybegyndere – alle kan være med. Jeg savner dagligt Cathrines yoga, junglen og roen og ville ønske, at alle fik mulighed for at opleve den samme magi, som jeg gjorde på Bali. Tak, kære Cathrine.” – Josefine Hyllested Frederiksen, Bali Yoga Retreat

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak. – Ole Storgaard, Bali Yoga Retreat

Se også:

Yoga Retreat på Bali 2019 >>

“Jeg er netop kommet hjem efter mit livs rejse til gudeskønne Bali. Det har været 13 helt igennem fantastiske dage med masser af yoga, selvforkælelse og velvære. Det var mit første møde med Cathrine – men bestemt ikke mit sidste! Cathrine er ikke blot ekstremt dygtig til sig fag og til at undervise i yoga, men hun er også hjertevarm og kærlig. Og så skaber hun nogle meget trygge og rolige rammer, hvor man tør give slip – vinke farvel til en hekstisk hverdag derhjemme – og bare være tilstede i nuet. På den måde får man tid til at mærke sig selv og til at nyde sig selv – og det er faktisk slet ikke så dårligt, som man går og tror! Selvaccept og selvkærlighed er nogle af de største og vigtigste ting, som jeg har taget med mig hjem i bagagen. Derudover har rejsen givet mig mod på at rejse mere alene og blod på tanden til at få oplevet flere fantastiske steder.Jeg vil anbefale alle, der går med en lille drøm om at udforske sig selv og yogaen, til at rejse med Cathrine. Mon ikke, vi kommer til at mødes igen på en rejse eller to? – Katrine Suhr Lauritsen, Bali Yoga Retreat

Høj på livet!

“Jeg er stadig helt høj på den gode energi og glæde, som jeg var en del af på Zanzibar. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forestillet mig om turen, udover at jeg ville dykke mere ned i min yoga praksis. Men den tur var en af de bedste, jeg nogensinde har oplevet. Vi skulle ikke præstere noget eller være noget bestemt. Vi skulle bare være til og være os selv. Noget som nogle gange kan være svært, men som kom som det mest naturlige på Zanzibar. Jeg er så taknemmelig over at have mødt alle disse skønne kvinder (og Tommy). Jeg glæder mig til at se jer igen. Og så er jeg på røven over, hvor fantastisk du er, Cathrine. Du skaber virkelig et dejligt space og giver plads til alle, uanset hvor de er i deres liv og yogapraksis. Du er en kæmpe inspiration for mig og jeg glæder mig til flere yoga events og rejser med dig. Namasté.” – Christina Adelgaard, Zanzibar Yoga Retreat

Se også:

Yoga Retreat på Møn 2019 >>

“Jeg er nybegynder indenfor yoga, og tog på mit første yogaretreat med Cathrine på Møn. Og det gik lige i hjertet på mig. Bestemt ikke sidste retreat. Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter <3Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste ❤️” – Mette Abrahamsen, Møn Yoga Retreat

“Så er jeg hjemme i DK igen efter 10 fantastiske dage på Zanzibar! Denne rejse har været helt utrolig lærerig, inspirerende og spændende. Jeg har grinet og grædt. Jeg har mødt de mest fantastiske kvinder og mødt nye sider af mig selv. Jeg er blevet grounded og har fundet et sted hvor jeg hører til. Cathrine er den mest fantastiske og inspirerende yogalærer, som har gjort hver en yogatime til noget helt specielt. Denne rejse vil jeg aldrig glemme! Namasté.” – Sarah Tvede, Zanzibar & Bali Yoga Retreat

Se også:

Yoga Retreat på Zanzibar 2019 >>

“Så er jeg landet efter en helt fantastisk yoga rejse til Zanzibar med Cathrine Koefoed. Kæmpe tak og kærlig knus til dig Cathrine, du har VIRKLIG åbnet mine øjne i forhold til yin yogaen. De 10 dage har VIRKLIG sat en masse vidunderlige tanker igang, især i forhold til min intention, og min fremtid. Jeg er så fyldt med glæde, dyb taknemmelighed og en vidunderlig nysgerrighed. Tak kæreste kærlige Cathrine, for at dele din passion og din lidenskab på den mest professionel måde, uden at give slip på dit hjerte. Tak for vores gode og dybe snakke, jeg ville ikke havde undværet et minut. Og til sidst, en kæmpe tak til jer skønne kvinder samt Tommy (Jeg elsker din humor), der var med på rejsen. Sikken en skøn og homogen gruppe, det har være en kæmpe fornøjelse at være en del af, hvor har jeg nydt, alle de gode snakke, og ikke mindst en masse gode grin. Størst af alt er kærligheden Charlotte.” – Charlotte Godsk Petersen, Zanzibar Yoga Retreat

Ro, kærlighed og slut med sovemedicin!

“Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, aldrig har jeg følt mig så meget i balance og grounded. Cathrines stemme og hendes undervisning i især Yin yoga har fået mig helt ned på jorden og har fået min krop til at slappe af. Grundet sygdom har jeg de sidste par haft svært ved at finde ro i min krop og især ved sengeting, hvorved at sovepiller har været en kærkommen ven…. Men på Zanzibar har jeg ingen piller spist, jeg er bare faldet i søven og sovet som en baby. Det har været fantastisk, jeg har nydt turen i stor stil og det har været tidsløst. Vi har bare været der, uden at tænke tid, dage eller sted, men nydt øjeblikkene. Jeg kan kun anbefale at prøve Cathrines yoga, det vil ændre dit indre og skabe en balance. Cathrines rolige stemme og blide sind er en kæmpe gave.” Janni Dam-Nielsen, Zanzibar Yoga Retreat

Læs flere fantastiske anbefalinger og anmeldelser >>

ONLINE YOGA GODNAT KURSUS

JA TAK! Jeg vil gøre noget godt for mig selv NU >>

YOGAREJSER 2019: